Container huren

Betrouwbaar, snel en zonder omwegen.

Verhuur Containers

Aan het bouwen, slopen, grondwerk aan het verrichten en wilt u het afval ergens kwijt? Bij Simonsz bent u aan het juiste adres om een container te huren, voor particulieren en de zakelijke klant. Bestelt u een container , dan bezorgen we hem de volgende dag op de locatie waar u hem hebben wilt. Bent u klaar en is de container goed gevuld? Dan halen we hem weer op en verwerken het afval op de juiste manier. We hebben containers van 6 tot 40 kuub.

Veelgestelde vragen

Heeft u een container nodig voor uw bouw- of sloopafval? We hebben een container voor u. Bestelt u een container dan bezorgen we hem zo snel mogelijk op de locatie waar u hem hebben wilt. Bent u klaar en is de container goed gevuld? Dan halen we hem weer op en brengen het afval naar een vuilstortplaats. Dan heeft u er geen omkijken meer naar.

Bel voor de actuele prijzen naar 0318 482 368

We hebben veel maten containers, zo hebben we: 6, 9, 10, 15, 18, 30, 40 m3 en een gesloten 9 m3

Wij zijn zeer flexibel in onze containerservice en kunnen u vaak dezelfde of de volgende dag leveren.

Afhankelijk van welke soort container u besteld hebben wij materialen die er wel of niet in mogen. Bekijk hier onze acceptatielijst

Vraag naar de mogelijkheden

Door onze jarenlange ervaring en ons vakpersoneel zorgen we dat het voor elkaar komt. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.