Grondwerk Sloopwerk Loonwerk Straatwerk Verhuur

Klanten bouwen op ons: van transport en containers tot grondwerk en de verhuur van materieel, chauffeurs en machinisten. Kortom, alles onder één dak, geen gedoe.

Over ons

Simonsz de Klomp wil alleen werk afleveren waar we trots op kunnen zijn. Daarom werken we met vakmensen die hard werken en hun afspraken nakomen. Het materieel dat we verhuren, is gecertificeerd en van betrouwbare kwaliteit. Zo kunnen we veiligheid garanderen en u een zorgeloze ervaring bezorgen. Want opgeluchte klanten en een goede oplevering, daar worden wij blij van.

Diensten

Transport

Grote of gevaarlijke vracht te vervoeren? Daar heeft natuurlijk niet iedereen een rijbewijs voor. Via Simonsz kunt u chauffeurs inhuren die beschikken over alle rijbewijzen en certificaten. Zo kunnen we u altijd van dienst zijn voor verschillende soorten transport.

Aannemerij

Simonsz is een betrouwbare partner bij uw bouw- en sloopprojecten. Onze werkzaamheden variëren van  Grond- en sloopwerk tot het bestraten van uw terrein. We werken graag efficiënt en leggen de lat hoog om de beste kwaliteit te realiseren. We leveren het project pas op wanneer u 100% tevreden bent

Verhuur

Bij Simonsz de Klomp heeft u binnen no-time het juiste materieel op de stoep. Daarbij kunt u altijd de dienstverlening van onze vakmensen inschakelen om het werk volledig, veilig en snel uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor zowel transport als de verhuur van materieel, machinisten en containers. 

Onze klanten bouwen op ons

5/5
Simonsz is een betrouwbare partner voor ons als bedrijf. Afspraak is afspraak, zo zorgen ze dat het altijd voor elkaar komt.

Container huren

Heeft u een container nodig voor uw bouw- of sloopafval? Bestelt u een container dan bezorgen we hem zo snel mogelijk op de locatie waar u hem hebben wilt. Bent u klaar en is de container goed gevuld? Dan halen we hem weer op en brengen het afval naar een vuilstortplaats. Dan heeft u er geen omkijken meer naar.

Neem voor de actuele prijzen contact op met 0318 482 368

We hebben veel maten containers, zo hebben we: 6, 9, 10, 15, 18, 30, 40 m3 en eendichte 9 m3

Wij zijn zeer flexibel in onze containerservice en kunnen u vaak dezelfde of de volgende dag leveren.

Afhankelijk van welke soort container u besteld hebben wij materialen die er wel of niet in mogen. Bekijk hier onze acceptatielijst