Aannemerij

Van de start tot oplevering van uw project: leg uw plannen in onze handen. Simonsz regelt het snel, efficiënt, betrouwbaar en veilig.

simonsz straatwerk

Grond- en straatwerk

Wanneer het grondwerk niet goed is uitgevoerd, wordt het hele project letterlijk een bouwval. Daarom is het enorm belangrijk om de basis goed aan te pakken. Wilt u dat het zorgvuldig en efficiënt wordt uitgevoerd? Laat onze grond- en straatwerkspecialisten het dan uitdenken en realiseren.

Sloopwerk

Bij sloopwerk kunnen er vele ongelukken in een klein hoekje zitten wanneer het niet professioneel wordt uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat het gestructureerd, veilig en netjes gebeurt. En daar weten onze vakmensen alles vanaf. Schakel Simonsz in en we sturen onze beste vaklui naar u toe. Zij voeren de sloop uit, machinaal en met de hand én voeren alles netjes af.

Maaiwerk

We hebben nagenoeg alle machines en materieel tot onze beschikking om elke vorm van maaiwerk uit te voeren. Er is geen maaiwerk dat te gek, te ruig of te groot is. Daarbij hanteren wij de hoogste normen op het gebied van veiligheid en milieuvriendelijkheid. En maakt u zich geen zorgen over het afval; dat nemen wij netjes met ons mee.

Vraag naar de mogelijkheden

Door onze jarenlange ervaring en ons vakpersoneel zorgen we dat het voor elkaar komt. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.