Over ons

Regel het snel, veilig en volledig met onze flexibele en betrouwbare vakmensen.

flexibel & betrouwbaar

Of u nu binnen een paar uur of binnen een paar maanden materieel of een van onze bekwame collega’s nodig hebt om de klus te klaren; we staan altijd voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring in het loonwerk, grondwerk en de bouwsector weten we hoe dit soort zaken kunnen lopen en waar we altijd op voorbereid moeten zijn.

Certificaten

Naast onze jarenlange ervaring in de sector, zijn we VCA, NORMEC BRL 2506 en ISO 9001:2015 gecertificeerd. Uw veiligheid en de veiligheid van onze vakmensen staat altijd bovenaan.

Op deze pagina vind u een overzicht van onze certificaten.

Onze missie

“Fijn dat het zo snel geregeld kon worden!” Dat is wat we het liefst horen van onze klanten en waar we naar streven. En daar doen we graag ons best voor.

We horen echter vaak genoeg verhalen over projecten waarbij het regelen van transport, containers, grond- en straatwerk, maaiwerk of geschikte machinisten en chauffeurs een enorme rompslomp kan zijn. Trage communicatie met aannemers, norse chauffeurs, slecht en incompleet materieel; zo moeizaam hoeft het niet te gaan. Althans, niet als het aan ons ligt. 

We schakelen snel, leveren de beste kwaliteit en zorgen ervoor dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het werk wat wij hen uit handen nemen. Opgeluchte klanten en een goede oplevering, daar worden wij blij van.

 

Diensten